OM OSS & KONTAKT 

" A great teamwork, makes the dream work "

ORGANALYS KICKSTARTAR I STARTUPKONCEPTET

CREATE VÄX

Uppstart 19 oktober 2023

 1. Inledning
 2. Kundresan och hållbarhet
 3. Förstå din marknad
 4. Skapa ett effektivt team
 5. Hur tänker en investerare och finansiering
 6. Pitcha din affärsidé

MER INFORMATION KOMMER INOM KORT

Peter Palm heter jag och har verkat som fastighetskonsult tjänsteutvecklare inom boende fastigheter och företag  sedan 2008 under varumärket Fastitia och avser nu att utveckla denna nya nya tjänst för att hjälpa alla olika aktörer som vill få ett enkelt och bra stöd för att bli bättre inom området för tjänsteutveckling.


Jag avser att under september att påbörja en första marknadsundersökning för att se om Organalys kan vara en tjänst att gå vidare med och se om det finns ett konkret behov av att hos företag få hjälp med att gå från produktlogiken till tjänstelogoiken och börja tjänstefiera sin verksamhet?  


Jag har tidigare utvecklat ett flertal olika tjänster inom boende, fastigheter och företag. Som till exempel analystjänsten AAbrf.se för kvalitetssäkring av bostadsrättsföreningar, som man nu kan prova gratis under hela 2023. Konsumenttjänsten Boanalys.se för köp av bostadsrättslägenheter. MinBostadsResa.se är en tjänst som hjälper både bostadsrättshavare och småhusägare att agera som en professionell aktör under hela sin kommande bostadskarriär.


Planerade nya tjänster och affärskoncept är Comersum.se för kommersiella fastigheter. En ny förvaltningstjänst med arbetsnamnet AAbrfforvaltning.se samt tjänsten BraBoTeknik.se för kvalitetssäkring av badrumsrenoveringar. Tavelmotiv på BizNizArt.se samt en helt ny musiktävling som heter TheNextMusicProducer.com och jag har själv lite gjort musik under namnet SoundOfEstate.com

SÖKER NU EN

STARTUP INVESTERING

Vi söker nu en startup investering för Organalys.se,

där vi tror att du/ni:

 1. Har dokumenterad kunskap om liknande uppdrag
 2. Har lanserat nya webbtjänster inom B2B eller B2C
 3. Har kunskaper inom utbildningsområdet?
 4. Skulle aktivt vilja medverka i arbetet?
 5. Kan köra igång relativt omgående?

VÅRA

KÄRNVÄRDEN


 • Enkel & prisvärd
 • Inspirerande & värdeskapande
 • Att utbilda fler tjänsteutvecklare
 • Hållbarhet & samhällsengagemang 

VÅR

AFFÄRSIDÉ


Är att erbjuda företag och organisationer enkla och prisvärda verktyg för att snabbt kunna förbättra sina befintliga tjänster samt utveckla helt nya unika tjänster.

VÅR

MISSION


Vi vill hjälpa alla företag och organisationer att lämna produktlogiken och gå över till tjänstelogiken för att bli mer effektiva och framgångsrika i sin verksamhet

VÅR

VISION


Är att skapa världens bästa och enklaste helt webbaserade gör-det-själv tjänst för framgångsrik tjänsteutveckling och ökad tjänstefiering med ett värdeskapande för alla involverade parter.

KONTAKTA OSS GÄRNA MED DINA EGNA KOMMENTARER

GE OSS GÄRNA DINA SPONTANA KOMMENTARER OM TJÄNSTEN

HÄR OCH FÅ 50 % I RABATT ÅR 1


Vill ni att Organalys även ska erbjuda andra funktioner för att kunna stödja er, till en riktigt bra och framgångsrik tjänstefiering av er verksamhet? Svara då gärna på frågorna 1-5 här nedan, allt annat är valfritt. Vill du att vi kontaktar dig eller om du vill få startrabatten när tjänsten ligger ute? Då fyller du även i din kontaktinformation.


Är det inte dags att öka takten på vår tjänstefiering? Så vi kan skapa både bättre och riktigt framgångsrika tjänster när det gäller intern effektivitet och ökat värdeskapande tillsammans med våra befintliga och kommande kunder?


Vad tycker ni är era största utmaningar idag?


Berätta gärna för oss så kanske vi tillsammans kan hitta en riktigt bra och genomtänkt lösning för detta?

"Please tell all your friends"